Hello fesztivál szezon! Ilyen lesz a július

Scroll this

Ön is vereti!

Kezdjük a Szimplában egy Önisvereti Diszkóval a koncert teremben. Idejét nem tudjuk, mikor játszottunk utoljára a koncert teremben, így a 2-3 évvel ezelőtti didgeridoos szettek hangulatát készülünk újra megidézni.

Ez mindjárt július 5-dikén, kedden fog történni

Tű Fokán Művészeti Fesztivál, július 6-10, Garáb

Másnap megpirkadunk és útnak is indulunk Garábra, hogy a Tű Fokán Fesztiválra vigyük mindazt, ami számunkra oly kedves.

Július 8-dikáról 9-dikére segítünk nektek megvirradni majd egy táncolós szettel és aztán következő éjjel újra, tehát a péntek és a szombat éjszaka lesz a topogós Önismereti Diszkóé, a koncertek után, cca. hajnali 1-3 között.

Lesz még testfestés, az egyik délutáni szettünkön és az elmaradhatatlan Laza Varázslat, life drawing session.

Itt egy retrospektív fotó galéria Todoroff Lázár barátunk képeiből a legendás 2020-as Robotkutya actről

Tribal Market, Dürer Kert, július 16.

Egy igazán kedves felkérés, talicskán visszük a szíveinket és a zenéket is, nagyon örülünk, hogy ezen az eseményen játszhatunk. Itt az FB event link bővebb infóért: https://fb.me/e/1uX6UvYgS

Művészetek Völgye, Petendi Pajta 07.22-07.31.

Az Önismereti Diszkó és a Zengető közös helyszíne a kapolcsi fesztivál teljes hete alatt várja a betérőket. Workshopok, beszélgetések, koncertek és DJ szettek sora ami egész héten itt fogad. A részletes program bontás folyamatosan frissül, az Események menü alatt érdemes keresni.

Néhány fotó tavalyról

Egy éves a Laza Varázslat

Tavaly július 7-dikén vettük fel a Laza Varázslatot, szünni nem akaró hála és szeretet mind a film, mind pedig ez a projekt, amit csak azért hívunk itt projektnek, mert mégse lehet szerelem gyereknek nevezni, pedig az.

Köszönet a zseniális cover grafikáért Gracza Balázs barátunknak!

Önismereti Diszkó 2022 Július